Wyświetl pojedynczy post
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.08.2015, 21:51
Chociażby Rafał Boguski?

Ale wiem, to Boguś on plebiscytu nigdy żadnego nie wygra ze względu na nazwisko i generalną ciapowatość

Ja chce tutaj zdementować niektóre brednie wypisywane pod moim adresem, że jestem negatywnie nastawiony do naszej drużyny. Z resztą dowód jest w tym temacie :
s1mone napisał(a):Wyświetl post
pierdu pierdu pierdu.

Nie pamiętam by Lech w którymkolwiek meczu ligowym ostatnich sezonów z nami zdecydowanie wygrał, a do tego Pyry zawsze miały duże problemy w Krakowie.

Jazda z nimi! Szybkie 2:0 i do domu !!! W końcu coś wygrać w tej lidze należy!!
Nie udało się z Zabrzem, ani z sąsiadką, to może właśnie Lech?
Do trzech razy sztuka!
Po prostu uważam, że trzeba zrobić coś więcej niż wybronić jedno sam na sam, parę łatwych i jeden kąśliwy acz lekki strzał, żeby zostać plusem kolejki. Wskazałbym conajmniej paru zawodników, którzy na to zasługiwali bardziej niż Radek. Dostał to, fajnie, na pewno dla niego sympatyczna i fajna sprawa - ja się tam cieszę.

Niektórzy nadal nie czają bazy, że ja cały czas pisałem w kontekście tekstów typu 'najlepszy bramkarz w historii nowożytnej Wisły', no ale niestety to to już bywa z masą ludzką. Wystarczy spojrzeć kto wygrywa wybory i jakie poparcie ma Korwin w społeczeństwie

Dodam też, że ja w przeciwieństwie do większości nie jestem chorągiewką, która jedzie wszystkich po przegranym meczu niezależnie od tego jak zagramy i gloryfikuje wszystkich niemal jak Bogów jak zdobędziemy 3 punkty Cierzniak zagrał tak na 7-8 w skali 10 stopniowej, a Bogusiowi za ten mecz bym wlepił 9. Ale to tylko moja opinia Dlatego też uważam to trofeum dla Radka za niezasłużone, aczkolwiek bardzo prawdopodobne, że doda mu to skrzydeł i dalej będzie trzymać fajny poziom.
Ostatnio edytowane przez s1mone : 04.08.2015 o godz. 22:02.
Odpowiedz cytując