Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.08.2015, 21:33
Cytat:
no co Ty, Pis to nie Kaczyński? a to niespodzianka, a ja myślałem że to synonim, przynajmniej pamiętam taki"rzetelny" przekaz, dobra jak się zgłosiłeś to pomóż koledze wymienić tę mityczna pisowsko-kaczyńską prasę z nakładem która utrzymywała ich przy życiu, czekam z niecierpliwością
Ty podobno nie jesteś żołnierzem PiSu? To po co ta jebana napinka i manipulacje? Po co udajesz głupiego? gościu napisał, że gdyby nie gazety to PiS by nie istniał więc dlaczego wmawiasz teraz wszystkim co miał na myśli, że pisząc PiS mówił o Kaczyńskim?
Schowaj się z takimi manipulacjami w ....ę. I jeszcze te bezczelne teksty o GW czy innych TVNo-polsatach a sam zachowujesz się jakby to oni byli u ciebie na przyuczeniu. Żałosne.

Co do Kukiza to właśnie dlatego wolałem wybierać między RN a Korwinami (Kowalski, Korwin) w ostatnich wyborach, bo są to twory, które co prawda w wielkiej polityce jeszcze nie miały okazji się sprawdzić ale chociaż jakoś działają, mają struktury, programy, ludzi mniej lub bardzie sprawdzonych i znanych. Kukiz był od początku famą dla naiwniaków i wydaje mi się takim planem B, C lub Zet platfusów. Dziwnym trafem w tej Polsce gdzie jak się okazało w ostatnich wyborach ludzie chcą zmian, najbardziej zapunktował ten najmniej znany w polityce - Kukiz. Mydlana bańka pękła i znowu mamy PO-PiSy na czele i co? I znowu ludzie wydymani, omamieni Kukizami, później niepowodzeniem Kukiza aż w końcu znowu wybiorą między PO-PiS a nie alternatywą typu RN, Korwin itd.
Śmiech na sali jak ludzie się daja dymać praktycznie z dnia na dzień. banda debili.

No ale jak niby taki kumaty, świadomy kerim potrafi manipulować tak jak w powyższym przykładzie to jak ma być dobrze? Skoro od początku do końca widać, że polityka to grunt dla największych s....ysynów a nie ludzi myślących po Polsku. Prawdziwy Polak by nigdy w życiu do Polaka nie napisał tego co kerim wyżej bo to jawne draństwo.
Najgorsze jest to, że łapiesz takiego gościa na gorącym uczynku, mówisz mu o co chodzi a ten albo nie zdaje sobie z tego sprawy albo udaje, że nie masz racji. On by napisał "białe" a post niżej by się kłócił, że tak nie pisał, że pisał "czarne". Ja .......ę.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.