Wyświetl pojedynczy post
kerim1906
Banita

Od: 04.2014

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.08.2015, 14:38
raindog"Jak dla mnie, powinno być więcej reakcji na wydarzenia boiskowe - i powinien to robić cały stadion. Kiedyś bywało dużo lepiej, ale dzisiaj nie było tak irytująco jak w ostatnim czasie. Jak jest gówniany mecz, to czasami nie wiem, co bardziej mnie usypia - doping czy gra na boisku. Wbrew pozorom, nie jest to zależne od frekwencji... lecz raczej od gry. Jak jest słaby mecz, to w gruncie rzeczy - doping = usypiające przyśpiewki, a jak nasi dobrze grają, to widać, że stadion żyje wydarzeniami na boisku.

Przyśpiewki mają sens, gdy wypełniają max jakieś 30% meczu. Jak jest względna cisza i nagle głośny śpiew. Jak śpiewane są przez 100%, gdzie może w 10% w kontekście tego co się dzieje na boisku, to jest to po prostu monotonne i nudne"

o tym pisałem w dyskusji przed meczem, jestem pozytywnie zaskoczony że udało się połączyć fajny doping i reagowanie na wydarzenia boiskowe, trochę do poprawienia ale kierunek jak najbardziej ok, zgadzam się z Twoim ostatnim akapitem o "procentach", ale jak widać zmierza to w dobrym kierunku, przynajmniej mam taką nadzieję, co do Marciniaka to ten gość jest międzynatodowy? ta jego seria wolnych z dupy wzięta była co najmniej irytująca, generalnie bardzo słabe sędziowanie
Odpowiedz cytując