Dziś cały zespół zajebiście. Boguś wreszcie zrobił to co powinien, nie marnował 100% sytuacji. Największym plusem dla mnie Gumiś dzisiaj, a zaraz za nim Cierzniak. Jović dobry mecz, ale jednak 2 sytuacje groźne przez niego wyniknęły. Pierwsza w I poł. kiedy zamiast gonić za zawodnikiem odpuścił i podniósł tylko ręke że spalony. Na szczęście Guzmics uratował. Druga sytuacja w II połowie kiedy minął go reprezentant wronek i Cierzniak uratwał sytuacje. Głowa i Burliga bez zastrzeżeń.
Crivellaro pokazał, że 10 to jego pozycja i Popović myśle, że ma kłopoty

Mąka i Uryga czyścili co trzeba. Uryga miał kilka błędów,ale bez większego zagrożenia. Mąka pokazał się z dobrej strony zarówno w defensywie jak i w ofensywie gdzie nie bał się trudnych podań. Guerrier starał się. Miał kilka dobrych akcji ale też kilka kompletnie zepsutych. Boguski zaskoczył mnie nie tymi bramkami, ale tym że nie miał tak wielu strat. Daleki jestem od wychwalania, ale gratulacje się należą.
Brożek dziś faktycznie nie błyszczał, ale jednak zgranie do Boguskiego super. Szkoda, że w II pol. nie zgrał do Crivellaro.
Zmiany b.dobre. Wykonane w odpowiednim czasie i gra wyglądała po nich równie dobrze.