Wyświetl pojedynczy post
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.07.2015, 18:43
ABGwislakABG napisał(a):Wyświetl post
Pogrubione - bednarz.
Nie, Gaszyński.
Bednarza przy tym stoliku nie było i pewnie doskonale o tym wiesz. Poniżej cytat.

Cytat:
Negocjacje wiceprezesów Wawry i Roberta Szymańskiego (były zastępca prezesa TS do spraw sportowych) z właścicielem Wisły SA - Bogusławem Cupiałem, które doprowadziły do przerwania bojkotu kibiców, zakładały, że od roku 2015 złotówka od każdego sprzedanego biletu na mecze pierwszej drużyny, zasili konto Akademii. - Prezes Gaszyński uciął nam z tej złotówki jeszcze osiem groszy, do kwoty 0.92 zł, bo stwierdził, że umawialiśmy się z prezesem Cupiałem na złotówkę brutto, ale i na to machnęliśmy ręką - nie kryje Wawro. - Na każdym kroku Wisła SA targowała się tak, jakby Akademia była naszym wymysłem, a nie wymogiem licencyjnym spółki!
Akurat wcześniej w ogóle się nie odzywałem. Ten wagon na tory wprowadziłeś Ty.
Nie w takim kontekście w którym go uzywasz?
Jeszcze raz napiszę, :

Cytat:
Hypocrite napisał(a):Wyświetl post
Nie można porównywać drużyny piłkarskiej do innych sekcji bo to inny rozmiar kapelusza, i zupełnie inne możliwości przychodów, po to jest Gaszyński w klubie żeby doprowadzić do samofinansowania się S.A. przy utrzymaniu a docelowo zwiększeniu poziomu sportowego.
i moja odpowiedz:

Lukasz napisał(a):Wyświetl post
Już widzę jak Gaszyński współpracuje z Miśkiem a Cupiał sprzedaje za złotówkę klub ktory się samofinansuje. Kreujesz rzeczywistośc która nie ma żadnej racji bytu, albo Cie zle zrozumiałem.

wolfy napisał(a):Wyświetl post
To tak jakby wybuchł pożar w rafinerii, przyjechała straż pożarna a ktoś zaczął pyskować, bo lakier na wozie obdrapany. Otóż, problem nie w stanie blacharki, tylko że trzeba działać szybko i sprawnie żeby to wszystko nie .......nęło.
Zapomniałeś dodać że ten pożar gasiło kilka ekip przez kilka lat z średnim skutkiem. Niby detal. I teraz gdy przyjechała na podmianę ekipa odrapanym wozem ale z rękami do pracy, poddałem pod wątpliwość możliwosc współpracy strażaków. Nie masz czasu by zrozumieć słowo pisane, dopytaj sie co autor miał na myśli.

Ślepe to jest patrzenie na TS pryzmatem Miśka. Polecałbym się zainteresować w jakiej formie finansowej był całkiem niedawno TS i w jakiej jest teraz. Jeżeli taką drogę ma przejść sekcja piłkarska - proszę bardzo.
OK tylko ustalmy czy mówimy o gaszeniu czy o budowaniu od nowa na zgliszczach bo to zmienia postać rzeczy.

E:
Według google w Polsce jest 205536 osób o nazwisku Nowak. Najwięcej w Poznaniu i małopolsce. Kto by pomyślał że tak mało.
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 29.07.2015 o godz. 18:46.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując