Wyświetl pojedynczy post
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.07.2015, 14:24
TS&ZKS napisał(a):Wyświetl post
Przykro mi ''geniuszu'' ale nie trafiłeś. Akurat prace Moskala doceniam i nie jest to dla mnie padaka. Także sory "kolego", ale jebłeś pudło jak hanka.

Co do kopnięcia prosto piłki, zapraszam na sparing A co do oceny umiejętności:nie jest trudno ocenić umiejętności piłkarza który na 10 piłek 9 wywali w aut lub poda do rywala.

A co do matoła. Jeżeli ktoś uważa że wczorajsza dobra gra była zasluga Boguskiego to może nim być....
Jeżeli Twoim zdaniem Boguski 9/10 piłek wali w aut to jesteś zwyczajnie pomylony...

Pomijając fakt, że te które wali w aut albo do przeciwnika mają w sobie potencjał stworzenia sytuacji bramkowej albo posunięcia gry do przodu. Inaczej mówiąc Boguski gra ryzykownie bo się nie boi. Dlatego obserwatorom bez pojęcia o piłce wydaje się, że dużo piłek traci, dla takich lepszy jest ten, który wszystko podaje do tyłu i wielkie g... z jego gry wynika.

Jeżeli ktoś uważa, że wczorajsza dobra gra nie miała nic wspólnego z obecnością na boisku Boguskiego to jego opinia, a ja oceniam ją jako debilną ...
Hej Nasz TS !!