Wyświetl pojedynczy post
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.07.2015, 09:40
Szkoda. Wielka szkoda.

Nasz klub = Rafał Boguski. Mozna by pisac elaboraty ale Nasz klub to jest po prostu Rafał Boguski. Wsystko co sie dziaje, działo w Wiśle to własnie taki Rafałek - już jest szansa jest blisko a tu dupa. Rafał pobiega powalczy po czym za sekunde poda w aut, pobiega pojezdzi na dupie i pod do przeciwnika, minie 5 po czym poda do nikogo, wyjdzie na czystą pozycje na strzał to ledwo kopnie.
Co do meczu, szczegolnie w 1 polowie statystyki posiadania pilki były w okolicach 65-35 dla Cracovii a Mąka w wywiadzie(albo Uryga) mowi ze mielismy grać wysoko.
I to jest juz cos po raz kolejny stostowanego na WIśle. Mamy wyjsc wysoko na cały mecz wychodzimy na 2 akcje i cofka. Pomine ze końcowka w której wg. mnie bylismy lepsi to nerwówka od poltora roku.
Popovic ciekawie sie pokazał ale ostatnie 15 minut powinien spedzic na ławce. Kontuzje wynikające z przygotowań też nie sa za fajne gdy nie ma sie zmiennikow.
No i ta zmiana Pawła B - dawnio nie widzialem Pawła z ...tak mała iloscia strat. Wczoraj był idelnym napastnikiem który dogrywa drugiemu napasntikowi (tak wiem, takiego nie mam, ale w koncu robił cos co napastnik, zastawka, klatka, pietka, wyjscie na pozycje , )
Ogólnie w meczu imho najlepsi : Mączyński, Jovic, Brożek.
Z pana Crivellar uważam ze będzie maksymalnie nowy Nourdine Boukhari.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno