Wyświetl pojedynczy post
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.07.2015, 22:14
TS&ZKS napisał(a):Wyświetl post
Dla mnie bardziej tym, że ten pierwszy ma obrone w dupie, ten drugi po stracie wraca. Kilka podań miał niecelnych, ale sporo dograń było dobrych, a to dopiero 2(!!!) oficjalny mecz w Wiśle. Daj mu czas zgrać się. Pokazał dziś, że ma umiejetnosci. Po meczu z górnikiem krytykowałem go, ale dziś pokazał, że potrafi dograć i z meczu na mecz będzie lepiej.
Ja jedynie modle się o powrót któregoś z Michałów na bramke.
Z amica zagra Guerrier i mam nadzieje że od pierwszej minuty za Cywke bo dla mnie był najsłabszy(oczywiście poza Rafałem Messi Boguskim) na boisku.
On ma byc playmakerem a nie zapierdalac w dwie strony. Gramy jednym napastnikiem wiec ma rozgrywac i szukac Pawła a na chwile obecna wyglada to hujowo.
Smiem powiedziec ze dzisiaj to Brozek mial wiekszy przeglad pola i to Brozek stwarzal podaniami wieksze zagrozenie.
No i te wrzutki z kornerow. Wiekszpsc w pierwszego obronce. Juz nawet brazylijczyk go zmienil pod koniec meczu. Probowal ponownie w doliczonym czasie, ten sam efekt.
Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski