Wyświetl pojedynczy post
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.07.2015, 22:32
fialo napisał(a):Wyświetl post
Oczywiscie wg kolegi s1mone jestsmy mega zajebisci, szkoda tylko ze nie gral MJ7 bo ten galaktyczny grajek zrobiłby taką różnicę, że roznieślibyśmy Górnik jak gnój po polu. No cóż ten futbolowy kosmita wszedl na boisko i nie pokazał dokladnie nic, graliśmy dokłdnie tę samą kupę jak i wcześniej.
Wiadomo, jesteśmy super-słabi i beznadziejni bo zremisowaliśmy z Górnikiem. No popatrz, w ostatnich sezonach nam się takie rzeczy nie zdarzały! Wszystkich laliśmy po 5:0 a tu teraz tylko remis z Zabrzem! Niemożliwe

Koleś, kwestia wyważenia i ostrożnych sądów. Zagraliśmy ciut słabiej od Górnika, który nastawił się na kontry i mu to nieźle wychodziło. Było wiele złych rzeczy w naszej grze, ale nie zamierzam wylewać żali na forum jaka ta Wisła super-cieńka po 1 meczu, bo taki lament jest zwyczajnie żałosny i odzywa się po każdym naszym meczu, w którym nie wygramy zdecydowanie. Ba, on się odzywa nawet jak zagramy dobry mecz, tylko wynik się nie zgadza. Ot taka specyfika tego forum, większość postów to zatoksycznione guano nie mające żadnej wartości merytorycznej. Szczególnie w wypowiedziach pomeczowych z dnia meczu. To ma potem przełożenie na to jak piszą o nas pismaki, najwięcej złej prasy tworzą właśnie tacy kibice jak Ty. Atmosfera wokół klubu beznadziejna, małe zainteresowanie kibiców. Jak ma być większe? Skoro na każdym kroku tylko lament jak to jest beznadziejnie i jak to w tym roku bronimy się przed spadkiem )))

fialo napisał(a):Wyświetl post
Zaraz zostanę skontrowany przez kolege s1meone, który mi wyciągnie 150 "argumentów" na poparcie swojej tezy, że teraz w Wiśle mamy generację wirtuozów futbolu, a pierwsze skrzypce gra Maciej Paganini Jankes Jankowski. Ale nie martwcie się proszę. Jakbyście oglądali mecze pod wpływem LSD też wam by się podobało
Co ja ci poradzę, że akurat Jankowski ma największy % udziałów przy wszystkich naszych bramkach w tym roku, w sparingach również strzelał i asystował, więc po prostu nie rozumiem odstawienia go od składu Bardzo możliwe, że z nim na boisku byśmy to wygrali.

Nie wiem czemu Ty i masa innych bawołów na forum wkłada mi w usta rzeczy, których nigdy nie pisałem. Mamy 4 budżet ligi, niezakwalifikowanie się do grupy mistrzowskiej byłoby postrzegane jako totalna porażka. Miejsca 6-8 jako rozczarowanie, a gra w pucharach jako dobry wynik. Takie są fakty i pod względem naszego potencjału finansowego należy oceniać również naszą grę.

Staram się ją oceniać w miarę obiektywnie, bez przesadzonego lamentu. Byliśmy nieco gorsi od Górnika w tym meczu, ale w tamtym sezonie jeden mecz z Górnikiem też zremisowaliśmy, chociaż Górnik miał delikatną przewagę, a w grupie mistrzowskiej dostali łomot 5:1. Jaki z tego morał? Nie stawiaj pralki koło lodówki bo Ci rower zapier.dolą. Pierwsze koty obsrimłoty, nie dostaliśmy bęcków z parchatymi jak Lechia, żebym tutaj płakał jak niektórzy. Ta drużyna potrzebuje czasu, żeby się zgrać - wyniki przyjdą, bo potencjał jest - kwestia tylko czy za Moskala, czy już po Moskalu - bo terminarz jaki jest, każdy widzi.

Oczywiście w meczu z Górnikiem liczyłem na więcej, ale gdyby było inaczej nie mógłbym się nazywać kibicem Wisły Kraków.
Ostatnio edytowane przez s1mone : 17.07.2015 o godz. 22:40.
Odpowiedz cytując