Wyświetl pojedynczy post
mee
Senior Member

Od: 05.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.07.2015, 19:38
Drozd napisał(a):Wyświetl post
Nie pitol głupot. Problemem był dramatycznie słaby Brożek. Ile razy w całym meczu dotknął piłki? Nie potrafi się zastawić, miał dwie okazje żeby oddać strzał to przyjmuje 10 metrów przed bramką. Swoją grą zniechęcał innych. Druga sprawa to niezła gra Górnika. Gdyby u nas był ten Słowak to Brożek grzałby ławę. No i należą się pochwały Cierzniakowi. Złapał dwa kąśliwe strzały i dobrze zareagował na główkę Burligi. Prawa strona z Burligą i Jovicem nie istniała. Nowi w miarę ok jak się zgrają i zejdzie im stres debiutantów to będzie dobrze. Ważne że mamy chociaż 0 punktów.
Odniosłem się do "30 minut dobrej gry". Wkurzają mnie takie teksty bo w tej dyscyplinie na tym poziomie powinni zapieprzać 90 minut. Jeśli dla Ciebie największym problemem był Brożek to sory ale nie ma płaszczyzny do rozmowy. Co było ok w grze "nowych"? W przekroju całego meczu a nie paru minut i paru zagrań z początku meczu? Kompletny brak pomysłu na rozegranie, jeden na jeden TYLKO Sadlok, bardzo fajnie piłka chodzi.... między Gumisiem i Głowackim. To wszystkie pozytywy. Przy tych "nowych" Sarki i Donald to prawdziwi wirtuozi. Spodziewałem się zdecydowanie większej determinacji i walki. Nie zauważyłem.
Odpowiedz cytując