Pierwsze 30 minut super. Później niestety coraz słabiej, a po przerwie już klapa. Z debiutów to na plus jedynie Crivellaro. Popovic niewidoczny. Jedynie niezłe dośrodkowanie z rożnego. Mączyński też mało widoczny, ale na jego pozycji to wybaczalne. Od Cywki oczekiwałem troszeczkę więcej. Cierzniak prócz tego strzału coś koło 60 minuty też niczym się nie popisał. Ogólnie widać jeszcze brak zgrania, ale mam nadzieje, że do meczu z pasiastymi panienkami już będzie lepiej.
Szkoda, że Moskal zmienił Crivellaro. Ja bardziej obstawiałem, że zejdzie Popovic, ale może Rafael nie był gotów na 90 minut kondycyjnie. Druga zmiana również dla mnie mogła być lepsza, bo ja zdjąłbym Jovicia(do którego nadal nie jestem przekonany), a nie Burlige. Bury moim zdanie daje więcej drużynie i z przodu i z tyłu. Jović kilka akcji zwalniał, grał asekuracyjnie.
Widać, że Crivellaro nie boi się ryzyka i szuka gry. To samo Cywka. Mogą to być 2 bardzo dobre ruchy transferowe. Ale po 5 kolejce już będzie można ocenić wszystkich patrząc na nasz terminarz.
Nie można nie wspomnieć o naszym krajowm Messim(czyt. Rafał Boguski). Wszedł i..... w sumie to tyle.