Wyświetl pojedynczy post
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.07.2015, 23:21
wiesniak842 napisał(a):Wyświetl post
Właśnie dlatego, że jestem kibicem nie od wczoraj, nie mam "sraczki". Serce wam sie kraja więc coś z tym zróbcie, najlepiej nie przez wypisywanie smutów na forum.

PS. Jaka szykuje się frekwencja? Będzie +/- 9-11 tysięcy jak znam życie, może i więcej. Jest wtorek, mecz jest w piątek. Są wakacje. Wiele osób bilety nabędzie zapewne dopiero w dniu meczu. Z doświadczenia zapewne jakaś ilość "odbije się" od kas bo będą kolejki. Wszystko po staremu a tu płacz jakby 5 tysięcy miało przyjść.
wakacje tak? a 2,3,4 lata temu ich nie było?

Wisła Kraków 0-0 Górnik Zabrze 19 lipca 2013 (13 244)
Wisła Kraków 2-1 GKS Bełchatów 19 sierpnia 2012 (15 047)
Wisła Kraków 1-0 Zagłębie Lubin 13 sierpnia 2011 (12 825)

Gdybym nie kupował biletu, nie odzywałbym się w tym temacie. Jeśli chodzi o "coś zrobienie" to bądź o to spokojny. Kogo mogę wyciągam na mecz.

Nawet jeśli będzie i 9 tysięcy to będzie to dramatyczny wynik, tym bardziej w momencie w którym klub jak nigdy potrzebuje pieniędzy. Dzisiaj sprzedało się ok 600 biletów/ karnetów, więc przy sprzedanych na łącznie ok 5 tyś biletów to i ciężko będzie do 9 tysięcy dobić. Tym bardziej, że jak ktoś powiedział "kto ma kupić ten już kupił".

Poza tym zamiast w tym temacie, powinieneś się udzielać w transferowym. To tam należy się ludziom okład na głowę, w szczególności tych którzy wymagają transferów, a gdy trzeba to nawet 10 zł nie dadzą na akademie.
Odpowiedz cytując