Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.07.2015, 21:18
Mówiłem, lewacka logika - jak nie boli to można zabijać. Zarodek nie jest człowiekiem - pewnie jest świnią?
Postępowanie godne najgorszej łajzy.
Czyli podając komuś truciznę, która zabija bez zadawania bólu według ciebie jest wszystko ok. Zabito kogoś bezboleśnie więc nie ma problemu. Ty w ogóle nie patrzysz na świat w kategoriach wartości i zasad. Ty szukasz furtek żeby swoje haniebne zachowania usprawiedliwić.
Zarodek to po prostu jedna z faz człowieczeństwa. Jest zarodek i już nie ma odwrotu, jeśli wszystko potoczy się dobrze to z niego powstanie człowiek. Tak samo jak z dziecka zrobi się starzec jeśli dożyje wieku starczego. I nie wiem co tu jest do roztrząsania. To jest logiczne, że po zapłodnieniu już mamy do czynienia z namiastką człowieka, nie z milionami jakichś tam komórek jajowych czy plemników, które potencjalnie mogą być człowiekiem ale z zarodkiem, który jeśli natura pozwoli to się rozwinie dalej.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.