Panowie ale przeciez w nadchodzacym sezonie my nie gramy o mistrzostwo wiec nie rozumiem jak mozna nasze okienko oceniac zle.
Mial byc skrzydlowy ale pojawila sie okazja i dostalismy Maczynskiego (reprezentanta Polski) prosze niech ktos przypomni kiedy ostatnio zakontraktowalismy reprezentanta naszego kraju? (Kukielka?)
Cywka - Popovic - Crivellaro - Maczynski wydaje mi sie ze wskazuje na to ze w srodku pola bedzie czesta wymiana pozycjami.
DG to byl nasz najlepszy zawodnik od momentu przejecia druzyny przez Moskala mam nadzieje ze szybko wroci z Gold cup

Crivellaro musi dojsc do siebie co stale podkresla Moskal.
Fakt ze terminarz mamy z dupy szczegolnie na poczatku ale jakos dziwnie jestem spokojny ze po dojsciu do formy RC i powrocie do druzyny DG przyjdzie latwosc w grze ktorej brakowalo w sparingach.
Obrone mamy co najmniej solidna - krotka ale jest jak jest i wiecej zawodnikow nie bedzie, pozatym chcemy probowac juniorow wiec kiedy jak nie teraz.
Pomoc moim zdaniem jest tlok, przy powrocie Sarkiego i DG naprawde nie potrzebujemy wiecej zawodnikow.
Napastnik jasne ze by sie przydal ale taki ktory gwarantuje gre na wzglednym poziomie kosztuje