Wyświetl pojedynczy post
Glazik
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.07.2015, 00:32
Polityka Transferowa na ten sezon 5+ w mojej ocenie... (jest coś czego wcześniej nie było... perspektywiczności/ocena/i scauting [w który nikt nie wierzył wcześniej]) ciesze się że, cięższę czasy przyszły widać że punkt widzenia zależy od punktu siedzenia... Jesli Jesienne okno pójdzie w tym kierunku to będziemy mieć powód do dumy... Brawo dla scautów albo dla tych którzy zauważyli ze mocno i i z sercem pracują dla białej gwiazdy... Bo Lansuje sie nazwiska piłkarzy, a tak nie wiele wdzięczności sie zostawia "wychwytwaczą"Barawo panowie !!!!I... decyzyjni dobry kierunek!!!! Nawet w FM było by to cieżko ogarnąc z tym budżetem!!! Rzadko pisze wiec od razu wytargam parę słów dla szanownego WIślaka pan Moskala: 3mam mocno dla ciebie kciuki zebyś Wiślacki Sercem pokazał pozostałej hołoty z tej słabej ligi że miejsce ich jest pól kilometra za WIELKĄ WISŁA.

I jeszcze jedno : MŁODZI!!!! Wicej szans mam nadzieje!!!! Ze oni będą nam tez meczanki wygrwac zaangażowaniem!!! Wiecej szans!!! Przeciez teraz ekipa jest idealna do przekazania doswiadczenia.... NIe licze na to ze bedziemy walczyć o Mistrza.Licze na to ze bedziemy walczyć o 10:0 w dwumeczu z pejsami!

Z 10 kg optymizmu pozdr.
(((( sorry za ortografie )))))
P.S. Może mnie wyśmiejecie ale w tym składzie ukojeniem by był Zienczuk (doświadczony,skrzydłowy,;Wiślacki; idealny na zmiane taktyki w ciezkich sytuacjach.
Ostatnio edytowane przez Glazik : 12.07.2015 o godz. 00:50.
Odpowiedz cytując