Wyświetl pojedynczy post
Merkury
Senior Member

Od: 06.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.07.2015, 22:05
s1mone napisał(a):Wyświetl post
Mi tam się Popović podoba. Brakowało nam kogoś takiego, kto umie rozprowadzić akcje od tyłu i wyjść spod pressingu. Wiele akcji szło po jego przytomnych przerzutach, w rozprowadzaniu piłki był bardzo dobry. Strat praktycznie nie odnotowano. Nie jest to piłkarz tak ofensywnie usposobiony jak Stilić, ale z drugiej strony jest od niego szybszy i nie zostawia takiej dziury po sobie w defensywie. Mam nadzieję, że wypali w oficjalnych meczach.

Jankowski dziś kluczowe podanie oraz asysta (śmieszna sprawa, bo najpierw sam wypracował - świetny przechwyt, potem wyszedł sam na sam i spieprzył - dał się dogonić obrońcy, no i to przytomne zagranie do Brozia).

Bardzo cieszą bramki Pawła. Mam nadzieję, że się zepnie w sobie jeszcze na ten jeden sezon chociaż! Jemu na pewno jest ciężko utrzymać odpowiednią dynamikę i formę czysto fizycznie. Wszystko zależy od jego pracowitości i tego czy będzie trzymał dobrą sylwetkę i szybkość. W tym wieku o to trudno.

Dziwny był to mecz, długimi momentami gra się świetnie kleiła, by w następnych minutach wyglądała po prostu źle. Generalnie nie sądzę, aby drużyna miała mniejszy potencjał niż ta z poprzedniego sezonu.
Ja bym na Twoim miejscu przeczytał wywiad z Moskalem po spotkaniu z Banikiem. Tak grająca Wisła może mieć problemy ze złapaniem do pierwszej 8. Robimy masę błędów a w drugiej linii brakuje płynności w rozegraniu, jeżeli do tego dodamy to co od dawna u nas kuleje vide gra skrzydłami to można mieć poważne obawy co do postawy zespołu w lidze a kalendarz każdy wie jaki nas czeka.
Odpowiedz cytując