Wyświetl pojedynczy post
Krav
Senior Member

Od: 05.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.07.2015, 14:19
wściekłe pięści węża napisał(a):Wyświetl post
Oczywiście, że piszę poważnie. Pazdan miał już tylko rok kontraktu w Jadze - Sadlok ma 3. Jest piętnastokrotnym reprezentantem Polski, w tym sezonie zagrał w 31 meczach dla Wisły.

Jakie ma znaczenie ile kosztował przychodząc do nas i "że nikt go nie chciał"? (za takie stwierdzenia powinny być bany, żeby poziom dyskusji tutaj nie sięgał tak dennego poziomu) Gość był po poważnej kontuzji, przyszedł do nas i chwilę potem (koniec sierpnia 2014!) dostał powołanie do repry grającej w kwalifikacjach ME.

Tak jak napisałem wcześniej - za Masłowskiego dali 1 mln €, a wy tak się cenicie, że za paczkę fajek chcecie puścić jedynego gracza Wisły na tej pozycji? Brawo. Mam nadzieję, że jednak prezes jest rozsądniejszy.
Przypominam Ci tylko, że parę dni temu Sadlok wezwał Wisłę do zapłaty zaległych pensji. I tylko naiwny twierdzi, że zrobił to bo stwierdził "jak to może być, mam zapis w umowie to kasa musi być i to teraz", bo przychodząc do nas wiedział jak się sprawy mają i że są poślizgi w wypłatach. I proszę od razu mi nie pisać, że podpisał to mu się należy bo tego nie kwestionuje. Mowa tutaj o gościu który miesięcznie kasuje 20-30 k, a nie zwykłym zjadaczu chleba, który żyje od 1 do 1, ew. może odłożyć parę setek.

Sadlok w perfidny sposób się zachował, tylko i wyłącznie z powodu ewentualnego transferu do Legii. Chce niech idzie. Z niewolnika nie ma pracownika. Kasę i tak by dostał bo gwatantuje mu ją umowa. Jakoś inni nie skuczą jak on bo wiedzą ,że sytuacja jest jaka jest ale kasę z poślizgiem, ale dostaną.

Za Masłowskiego nie dali 1 mln tylko 800 k. A za paczkę fajek by poszedł jakbyśmy chcieli go opchnąć za 100 czy 200 k euro a nie za ponad 2 mln złotych. Zwłaszcza, że Gaszyński powiedział, że mają na oku już ewentualnego następce, więc suma lewych obrońców nadal wynosiła by jeden.

I na prawdę nie pisz o Sadloku reprezentancie, bo owszem dostał jedno powołanie na I mecz z Gibraltarem, posiedział sobie 90 min na ławce i na tym się skończyło jego reprezentowanie.

Podsumowując - pozbywamy się typa który brzydko pierdnął płacząc w PS jaki to biedny, ewentualnie bierzemy nowego gościa na LO, pewnie z mniejszą pensją, kasujemy jeszcze ponad 2 mln zł - dla mnie bomba
Ostatnio edytowane przez Krav : 08.07.2015 o godz. 14:24.
„Wiślaku - nie pytaj, co Wisła dała Tobie, pytaj, co Ty dałeś Wiśle”
Odpowiedz cytując