Drozd napisał(a):

|
Łamią przepisy czyli siadają dwa rzędy wyżej? Jak Ci ustanowią prawo, że masz chodzić w zimie w sandałach to też będziesz taki praworządny? Prawo jest debilne więc stadiony są puste proste i logiczne. Choćby laskę robili w przerwie to większość to oleje i dalej będą puste.
|
Ehhh Drozd nawet jak nie jesteś na swoim sektorze to jak Cię złapią to na wezwanie służby porządkowej masz go opuścić, a nie od razu idziesz w dyby.
Dochodzimy do skrajności i nie mam zamiaru dyskutować na tego typu odpowiedzi.
Prawo jest debilne, ale ani Ty ani ja go nie stworzyliśmy. Pamiętaj, że każdy może w demokracji założyć partię wygrać ze swoim programem i zmienić prawo wedle uznania - tylko pamiętaj, że musi Cię popierać co najmniej 10 mln obywateli

Patrz przykład Kukiza
Napisałem Ci Drozd, że w noweli Ustawy ma znaleźć się miejsce dla sektorów tzw. stojących, wtedy nie będziesz musiał kupować biletu na miejsce

Poza tym mają zniknąć bazy kibiców tzn zdjęcia etc etc. (może nie zniknąć ale klub będzie miał wybór). Idzie to w dobrym kierunku w każdym bądź razie
Johny masz racje! przecież UFA zajmuje się sprawami marketingu to powinna kilka filmików zrobić na kolanie, kilka plakatów, przecież nie można liczyć na kilkaset kibiców na forach, którzy będą w stanie rozpowszechnić informacje o karnetach i czekających promocjach...