Ogryzek napisał(a):

Gdzie tu profesjonalizm Wisły. O tym był mój post.
Możesz się już wylogować.
|
Ale kiedy był profesjonalizm Wisły? Cupiał ze swoją forsą mógł ten klub wyciągnąć z marazmu i zrobić coś wielkiego. Już wtedy było wiadomo, że klub "kuleje" ze szkoleniem młodzieży. Transfery się udały (Baszczyński, Głowa, Moskal (swój ale po wycieczkach), Kulawik (był, ale też nie ze szkółki), Żurawski, Franek, Szymek. Nie chce mi się wypisywać poprzednich lat, ale i tak na samym początku było wiadome, że trzon zespołu to nie juniorzy TSW...
Pozostaje tylko rozczarowanie, bo zamiast nowych "wynalazków" powinni inwestować w rozwój juniorów. No ale mleko się rozlało a rozlicza się za to jak facet kończy a nie zaczyna. Cupiał zostawił BAGNO. Dziękuje.
EDIT: Mam dość tego grubasa. Klub wyciągnął = fakt, hegemonia w Polsce była = fakt, natomiast wszystko było robione za pożyczoną forsę, a pożyczoną forsę trzeba oddać = fakt. Boli natomiast inny fakt, że tą pożyczoną forsą obracał ten sam grubas inwestując
absurdalnie we wszystko tylko nie w to co powinien. Dlatego to jest główny winowajca obecnej sytuacji a nie jakaś Tele-Fonika....
Czyli w skórcie bawię się w swojej piaskownicy bez konsekwencji, bo przecież po mojej zabawie klub ma mi oddać kasę i to posprzątać....
A niektórzy tutaj wielbią go jak bóstwo...