Wyświetl pojedynczy post
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.06.2015, 14:34
Ech, ludziska.
Google i macie:

Cytat:
Robert Makłowicz w swoim autorskim programie "Podróże kulinarne" potrafi nierzadko zaskakiwać wyborem scenografii, w której zdradza tajniki przygotowywania różnych potraw.

Makłowicz gotował już między innymi na statku, w węgierskiej winnicy, w obserwatorium astronomicznym i na Kasprowym Wierchu.

Kolejny pomysł jest chyba najbardziej intrygujący. Makłowicz niedługo nakręci kolejny odcinek "Podróży kulinarnych" w trakcie piłkarskiego meczu na stadionie Cracovii.

W środę zjawił się w siedzibie klubu i uzgadniał szczegóły przedsięwzięcia z prezesem Cracovii, Pawłem Misiorem.
Cytat:
[Nie będzie mnie na derbach. Moja sympatia będzie jednak po stronie Cracovii, bo Wisła i tak zdobędzie mistrzostwo. Fajniej jest kibicować słabszemu - mówi Robert Makłowicz.
Cytat:
No właśnie, jak to jest z panem – Wisła czy Cracovia?

Jestem nietypowy. Nie dam się wpisać w rywalizację między tymi dwoma drużynami. Kibicuję obu. Jak miałem lat piętnaście, to chodziłem na Wisłę. Cracovia grała wtedy w niższych ligach. Mój syn potem grał w Cracovii, to chodziłem na ulicę Kałuży. Grał w juniorach. Bronił. Życzę powodzenia jednym i drugim. Wisła niech zdobędzie mistrzostwo, a Cracovia utrzyma się w lidze.
polecam temat:

http://wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=2445

Śmierdzi czosnkiem i pisze do wybiórczej. Dziękuję.
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE