stalsanok1946 napisał(a):

widziałeś kogoś kto gra jako typowa 10 a sprawdza się na defensywnym? bo ja nie, a raczej więcej meczów ode mnie nie obejrzałeś...co do samego Popovicia, wystarczy spytać ludzi z Grudziądza którzy jednoznacznie stwierdzają, że Denis jest cacy jak mu się chce i że minusy to rzadki powrót, słaby w defensywie, więc to że sam tak mówi że potrafi tam zagrać jest mydleniem oczu, boisko weryfikuje wszystko
co do mediów i tego że nikt nie rozchwytuje się nad transferami Wisły. Mają rację, nikt nie daje nam gwarancji że Ci zawodnicy się sprawdzą, a pompowanie balonika na podstawie nazwiska, czy statystyk nie ma sensu, sezon tuż tuż i choćby po dwóch kolejkach można wyciągać wnioski czy Cywka się nadaje, czy Popovic jest dobry, czy Crivelaro to nie jest dziad. Ja osobiście wiąże duże nadzieje z aktualnymi transferami, ale to tylko nadzieje. Choć prawdę mówiąc nakręcanie przez media może nam przynieść korzyści marketingowe i ściągnięcie ludu na stadion, ale nie my jesteśmy w Polsce na topie w public relasion
obsada innych pozycji? nie tyle co napastnika brakuje nam bramkarza, kto ma kontakt z Gaszyńskim nie mu cyknie sms - Patryk Wolański
fakt, przydałby się konkurent dla Brożka, ale Moskal najwidoczniej wiąże duże nadzieje z rozwinięciem potencjału Zająca choć tego widziałbym w naszej siermiężnej lidze raczej na skrzydle, jest Jankowski ale to nie ten kaliber co Brożek. Domkniemy kadrę 4 transferem, a co to będzie? się okaże
|
Napisałem "może". Nie widziałem chłopa w żadnym meczu na żywo, pisze tylko na podstawie tego co sam mówi. Z obstawieniem pozycji defensywnego pomocnika u nas lipa , więc może to być jedna z opcji.