Wyświetl pojedynczy post
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.06.2015, 19:09
W lidze gdzie defensywny pomocnik ma ogromne znaczenie, my nie mamy takiego chłopa w kadrze.
Bardzo fajnie ze trener Moskal będzie próbował na tej pozycji Cywke, sam licze na niego (aczkolwiek spodziewałem sie typowego box-to-box a nie "6") ale czy ktoś wział pod uwage scenariusz ze Tomek Cywka na szóstce jest przechujowy?Co wtedy? Cofniemy Rafała Boguskiego z ataku po tym jak tam został oddelegowany ze srodkowego pomocnika którym się stał gdy okazało się ze skrzydłowym jest słabym co wyszło dopiero wtedy kiedy cofnęli go z napastnika czyli jego wyuczonej pozycji? Moze jest to jakaś opcja, ale to raczej na IV lige a nie E-klase.
Rozumiem trenera ze udało mu sie przywrócic zycie Jankowskiemu którego cofnał na środek, rozumiem zę Burliga może się sprawdzac na skrzydle w końcu ma inklinacje ofensywne, ale czy ktoś da gwarancje ze kazdy manewr ze zmianą pozycji sie sprawdzi? No nie. Czy mamy zabezpieczenie? Też nie.
Bramkarz jest jaki jest, Jovanic v 2.0, wg mnie mało jest GK słabszych od niego w lidze no ale to moje zdanie. Miśkiewicz znowu se coś zrobił i kogo mamy w obwodzie? Młodego Zająca, wszystko spoko, ale który młody bramkarz u Nas coś pograł in plus? Nie kojarze. Gdybym istniała taka możliwość - brałbym Janukiewicza.
A co do Crivelaro to bez podjary. Dajmy mu pokopac potem będziemy oceniać.
p.s. Modric to jest typowy srod.pomocnik a nie ofensywny i defensywny no ale kwestia kto jak spogląda Liczba super 6 i 10 mówi dokładnie ile takich zawodnikow jest na swiecie i dlaczego nie jest to Crivelaro. No ale w tej lidze nie takie rzeczy widzieliśmy wiec trzeba wierzyc po prostu ze za dotknięciem magicznej różdzki będziemy golić każdego naszą krakowska piłką
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując