Wyświetl pojedynczy post
As
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.06.2015, 12:42
baldurking napisał(a):Wyświetl post
Nie wiem czy to już padło tutaj, ale napiszę co mi przeszkadza przy kupnie karnetu na cały sezon.

Otóż, pomijając mecze na których nie mogę być (co nie jest dla mnie problemem) to są czasem takie spotkania - i to niekoniecznie topowe- na które biorę znajomych rzadko odwiedzających stadion. No i wtedy razem chcemy wybrać jakieś miejsca obok siebie. Niestety mając kupiony karnet i miejsce ja nie mam takiej możliwości chyba, że reszta dostosuje się do mnie. Gdy jednak ktoś decyduje się 1-2 dni przed meczem szanse że siądziemy razem w kilka osób są równe zeru.

Co powiecie na taki problem? Czy nie lepiej by było aby klub umożliwił jakieś przebukowanie miejsca w ramach karnetu? A może moje wymagania są z kosmosu...
Mysle, ze najlepiej by bylo gdyby ludzie nie byli tak bardzo przywiazani do numeru siedzenia widniejacego na karnecie. Jesli masz miejscowke naprzyklad na E24 to przeciez nie ma wielkiej roznicy z ktorego dokladnie siedzenia ogladasz mecz. to jednak mrzonka bo ludzie sa uparci...

Byc moze powinno sie zatem wydzielic sektor na ktorym nie obowiazywalaby numeracja - cos jak na niektorych seansach w kinie. mialoby to dodatkowy plus w postaci ludzi przychodzacych na mecz wczesniej aby zajac sobie miejsca tak aby siedziec razem ze znajomymi.
Odpowiedz cytując