ABGwislakABG napisał(a):

Jacku, to Ty? Ileż można jeden i ten sam bullshit ludziom wciskać. Na Legii jest rozumiem jak u Pana Boga za piecem? 2 pod względem mecz odnośnie frekwencji to... DERBY. ALE JAK TO!?!? Trzeci mecz to mecz... z AMIKĄ!
Jak w końcu jest? Jacku, argumenty proszę.
Jacku czekam!!!
Jak to możliwe?
jak to stało się?
Skąd ten paradoks?
Może fani Wisły specjalnie przychodzą się ponapierrdalać?
No ileż można czekać na ripostę?
|
Zapytaj kilkoro swoich znajomych mieszkających na krakowskich osiedlach którzy nie chodzą na mecz i spytaj o powod. A takze co sadza o bezpieczeństwie . A pozniej namów ich na zakup karnetu.Nie mowię ze tak jest tylko o ogólnym nastroju i otoczce jaka temu towarzyszy. . Nie udawaj ze nie umiesz czytać ze zrozumieniem. I nie przypisuj mi zdań których nie wypowiedziałem. Nie pisałem nic o stadionach bo tam jest bardzo bezpiecznie i naprawde nie ma sie do czego przysadzic. Ale na miasto rsczrj nie da sie swobodnie wyjsć w barwach. W Poznaniu i w Warszawie pod ty. Wzgledem jest inaczej. Zreszta jesli naprawde nie wiesz o co mi chodziło to ci tego nie wytłumaczę bo po prostu nie ogarniasz. To ze frekwencja na meczach z pejsami, Legia i Lechem jest najwyższa jest dla każdego oczywiste.