Wyświetl pojedynczy post
pomeran
Senior Member

Od: 07.2014

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.06.2015, 17:27
ABGwislakABG napisał(a):Wyświetl post
Jacku, to Ty? Ileż można jeden i ten sam bullshit ludziom wciskać. Na Legii jest rozumiem jak u Pana Boga za piecem? 2 pod względem mecz odnośnie frekwencji to... DERBY. ALE JAK TO!?!? Trzeci mecz to mecz... z AMIKĄ!

Jak w końcu jest? Jacku, argumenty proszę.

Jacku czekam!!!

Jak to możliwe?

jak to stało się?

Skąd ten paradoks?

Może fani Wisły specjalnie przychodzą się ponapierrdalać?

No ileż można czekać na ripostę?
Zapytaj kilkoro swoich znajomych mieszkających na krakowskich osiedlach którzy nie chodzą na mecz i spytaj o powod. A takze co sadza o bezpieczeństwie . A pozniej namów ich na zakup karnetu.Nie mowię ze tak jest tylko o ogólnym nastroju i otoczce jaka temu towarzyszy. . Nie udawaj ze nie umiesz czytać ze zrozumieniem. I nie przypisuj mi zdań których nie wypowiedziałem. Nie pisałem nic o stadionach bo tam jest bardzo bezpiecznie i naprawde nie ma sie do czego przysadzic. Ale na miasto rsczrj nie da sie swobodnie wyjsć w barwach. W Poznaniu i w Warszawie pod ty. Wzgledem jest inaczej. Zreszta jesli naprawde nie wiesz o co mi chodziło to ci tego nie wytłumaczę bo po prostu nie ogarniasz. To ze frekwencja na meczach z pejsami, Legia i Lechem jest najwyższa jest dla każdego oczywiste.
Odpowiedz cytując