Wyświetl pojedynczy post
filemon
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.06.2015, 14:30
pomeran napisał(a):Wyświetl post
Co do Podgórskiego, pełna zgoda. Powinniśmy choć spróbować. Zastępca Guły jak znalazł.
A dzisiejsze informacje z dozą wczorajszych jakoby niby Wisła przegrała Mraza z Piastem można odbierać dwojako. Z jednej strony mamy wystarczającą liczbę obrońców, więc pewnie zaproponowali mu kontrakt w stylu -jest wolny a może się uda a Piast i Termalica są bardziej zdeterminowane i tyle.
Lecz w świetle informacji, których udzielił sam Burliga jakoby miał kilka ofert, co potwierdza się też z nieoficjalnymi doniesieniami z TT o rzekomych ruchach finansowych z klubu nie napawa już takim optymizmem.

A dalej są piłkarze pokroju Możdzenia i Pawłowskiego, których kiedyś tu podałem jako ewentualne wzmocnienia Wisły z E-klapy, zostałem zaatakowany przez kilku użytjowników, tymczasem Ci dwaj meldują się dziś nieopodal Krakowa http://katowickisport.pl/maciej-krak...4,1,12778.html

rozumiem Murapol i tak dalej.. ale naprawdę nawet BB jest nas w stanie tak przebić ? My obserwujemy zagraniczny szrot a Ci ściągają może i nie gwiazdy ale zawodników z potencjałem. W artykule mowa też o Krakowiaku i Nowaku z Widzewa. Szczególnie bramkarz odznaczył się bardzo dobrze podczas ostatnich występów Widzewa w poważnej piłce.
Podgórski faktycznie umiejętności ma niezłe, natomiast jeśli mamy określony budżet na płace bez jego pensji, to Podgórskiego nie ma co "choć próbować". Gość w tym roku ma 30stkę i raczej już się na nim nie zarobi, to też trzeba brać pod uwagę.

Burliga mówił, że miał zapytania, nie oferty.
Odpowiedz cytując