Wyświetl pojedynczy post
pomeran
Senior Member

Od: 07.2014

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.06.2015, 01:27
Karherop napisał(a):Wyświetl post
Moskal nie jest ignorantem jak Smuda, więc powinna być to formalność. Jeśli już T, Zając chce takiej rozmowy to powinno być dobrze. Oczywiście powtarzam słowo 'powinno' bo to jednak dzisiejsza Wisła, gdzie nic nie jest pewne.

Powiedzieli, co wiedzieli. Każdy mógł tak interpretować słowa prezesa.

Może to tylko moje mylne wrażenie, jeśli tak to darujcie, ale dlaczego większość obecnych tu osób przywiązuje taką wagę do tego czy Zając zostanie czy nie ? Nie chce grać w Wiśle za taką kase na jaką go wyceniamy to do widzenia. Skoro ma ledwie 19 i już jest gwiazdą formatu Brożka we własnym mniemaniu to jest nam potrzebny ? Bo mam wrażenie, że tacy goście tylko rozwalają szatnie. A już tym bardziej dziwi mnie ten lament gdyż nie osiągnął dotychczas NIC.
Pamiętam, że jak Smuda wypuścił go w jakimś meczu to sam aż robiłem WOOOW. 'mamy takiego młodziana i go nie ogrywamy ' ale jak później rzeczywistość zweryfikowała to byłą tylko świeżość i szybkość bo wypożyczenie brutalnie zweryfikowało prawdę. Taka trochę wersja Przybeckiego dla ubogich. Obym się mylił.
wracjąc do meritum.. czy ten Zając będzie czy nie to jest to tylko 1 zawodnik i wcale niekoniecznie do pierwszej 11. Mamy duuużo większe problemy dotyczące kadry niż on.
Odpowiedz cytując