Wyświetl pojedynczy post
MichaelMyers
Senior Member

Od: 01.2012

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.06.2015, 12:30
filemon napisał(a):Wyświetl post
Zatrważająca logika + wyjątkowa infantylność, dobrze że jest funkcja ignorowania, od razu lżej.

Na temat: Mraz mnie słabo przekonuje. Wiek taki, że już go raczej nie sprzedamy. Umiejętności średnie, statystyki niezłe. Popović natomiast to powinno być fajne wzmocnienie, widziałem go w paru meczach i śmiem twierdzić, że może sprawić, że o Semirze nikt nie wspomni. Może, nie musi.
Ty, prof Miodek opowiedz lepiej czym sie rozni taki Rijad Kobilija od Gulczynskiego z ich kadry.Oni maja w kadrze pierwszego zespolu kilku chlopakow po 16 lat.Napisales cos czego nie sprawdziles.

I jeszcze jedno - powtarzasz sie z tym pisaniem co chwila komus o czytaniu ze zrozumieniem.Widocznie ciebie nikt nie jest w stanie zrozumiec.

Popovic gral w pol amatorskiej lidze, zakladanie, ze zastapi Stilica jest naiwne, juz jak Gargule zastapi to bedzie sukces.Wiem, ze w I lidze sie wyroznial, ale widzialem juz lepszych na tym poziomie, ktorzy byli pionkami ekstraklasie.Gosc ma 25 lat, to nie jest mlody pilkarz.Moga go podpisac, czemu nie, ale opieranie gry na tym chlopaku to pobozne zyczenia.Ktos taki jak Vukcevic bylby idealny, inteligentny, zaawansowany technicznie, ograny w powaznej pilce.Licze ,ze jednak przyjda lepsi pilkarze od Popovica, dlaczego tak uwazam? Bo odeszlo 6 pilkarzy, nie zaczely sie testy amatorow z lapanki, czyli musimy z kims normalnym rozmawiac.
Ostatnio edytowane przez MichaelMyers : 22.06.2015 o godz. 14:36.
Odpowiedz cytując