|
Trochę z innej beczki.
Wielu osobom tutaj zależy na poprawie atmosfery wokół Wisły, część marzy/ chce ożywienia stadionu przed i po meczu, ale i w dniach niemeczowych, przewinął się też kilka razy pomysł urządzania "tourów" po stadionie włącznie ze zwiedzaniem klubowego muzeum. I w związku z tym pytanie - ilu z Was wybiera się dziś do Wiślaków na 19:06, aby swoją obecnością tam poprzeć pomysł utworzenia muzeum Wisły w ramach działań z funduszu obywatelskiego?
To jest pytanie retoryczne - nie chcę tutaj czytać o tym, że ktoś ma 50 km do Krakowa, albo, że młodszy brat nie ma z kim zostać w domu. Po prostu chciałbym, żeby każdy sobie w duchu odpowiedział na pytanie "na ile sam jestem skłonny "się poświęcić" dla zrobienia czegoś dla Wisły? I czy wyjście z domu w deszczowy piątkowy wieczór to już dla mnie za dużo?".
Mam nadzieję, że frekwencja dziś u Wiślaków będzie bardzo dobra i to wydarzenie będzie jednym z wielu, które poprawią nie tylko atmosferę wśród kibiców i wokół klubu, ale i mogą zwrócić uwagę potenancjalnych inwestorów na Wisłę - duże nazwiska i takie samo zainteresowanie ze strony kibiców - czego chcieć więcej?
Ostatnio edytowane przez wściekłe pięści węża : 19.06.2015 o godz. 11:34.
|