Wyświetl pojedynczy post
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.06.2015, 13:33
hubert.fan napisał(a):Wyświetl post
Dlaczego nierozważne ? Parę lat temu kupowało się bilet podając numer PESEL i dane i nie było problemu ? Każdy stał z karteczką z danymi kolegów i kupował, teraz tylko inwigilacja ...
Dlatego proponuję aby oddzielić kupno biletu/karnetu od wymogu okazania karty kibica. Kupić moim zdaniem powinien móc każdy, atomiast wejśc na stadion tylko osoba na której PESEL kupiono bilet. I tu nie widzę różnicy czy tozsamość zweryfikuje się przez KK czy też dowodem osobistym lub paszportem.

Natomiast użyłem słowa 'nierozważne' ponieważ nie chciałbym abyśmy wylali dziecko z kąpielą. Generalnie jestem przeciwnikiem rewolucji, zwłaszcza mając w pamięci jak wyglądała zmiana systemu za Bednarza. Jeśli coś działa nie ma sensu tego na siłę zamykać - wystarczy że umże śmiercią naturalną. Choćby z tego powodu aby Ci którzy karty mają mogli nadal z nich korzystać.

Ergo: znieść wymóg posiadania ale kart nie znosić.

Edit:

wolfy napisał(a):Wyświetl post
Nierozważne, bo?
Ponieważ zmianę prawdopodobnie dokonają ci sami 'specjaliści' którzy nam robili system za Bednarza.
Ile trwało, jak wyszło wiesz dobrze. Więc trzeba im dać takie zmiany z którymi poradza sobie przed rundą jesienną i na jakie nas stać.

wolfy napisał(a):Wyświetl post
Zamiast KK wystarczyłoby okazanie dowodu/legitymacji szkolnej etc. Ale znieść w ....u obowiązek.
Czyli mamy zgodność.
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 17.06.2015 o godz. 14:25.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując