Nie no kuźwa współczuje Ci Konrad. Chyba nigdzie tak nie dymają swoich kibiców jak u nas. Jakiś czas temu była akcja szalik Cegiełka.
Witam. Informujecie, że można nabywać szaliki-cegiełki w kasach przy zakupie biletu. Pomyślałem spoko, fajna akcja bo można od razu kupić i bilet i szalik. "Nie powinno się co prawda kopać leżącego (bo tak wygląda marketing w naszym klubie). Jednak Krótki opis. Poszedłem zakupić szalik cegiełkę. Wejście główne do kas oklejone, że można kupować szaliki. Podchodzę do kasy i Pani informuje, mnie że szalików tu sie nie sprzedaje. (

?) Nadmienię, że za nią na półce leżały owe szaliki. Pytam więc jak to możliwe. Na szczęście do naszej rozmowy włącza sie druga Pani, która potwierdza, że szaliki można kupić ale tylko u niej czyli dwa okienka dalej. Dla mnie oczywiście, żaden problem przejść 2 metry. Ale popatrz akcja trwa a tu pracownicy klubu nie wiedzą co i jak. Całą ta sytuacja mogła by posłużyć jako obrazek działania marketingu na R22". To opis sytuacji, która spotkała pewną osobę i opisała to na portalu. wislaportal.pl Na każdym kroku w naszym kochanym klubie spotykamy się z amatorszczyzną. Dlaczego pracownicy nie są poinformowani o możliwości kupienia szalika przy kasach biletowych ?.
Cóż. Nie dość, że jak chcesz im zanieść pieniądze to mają Cię w dupie to jeszcze mało tego. Jak chcesz kupić bilet w dniu meczu na godzinę przed meczem to nie wszystkie kasy są otwarte. Widzisz, że gość który powinien sprzedawać leci po prostu w ch*** i pije sobie kawkę i z kimś gawędzi zamiast sprzedawać bilety. Inna sprawa, że na bilet czekasz czasem nawet i dwie minuty bo system tak słabo chodzi.
Kolejna sprawa. Może mi ktoś kuźwa wytłumaczyć dlaczego w "Wiślacki Świat" jest 6 osób ? Pomijam fakt, że 4 z nich siedzą i lecą w kulki i zwyczajnie nic nie robią. Pozostałe 2 osoby sprzedają gadżety. Musimy zacząć od zmian prostych rzeczy, żeby kibiców przyciągać itd.
III ostatnia sprawa. Ktoś wie czy będzie spotkanie z Gaszyńskim ? Obiecywał Kuźwa i jak póki co nic nie organizuje. Boi się, że kibice mu powiedzą o amatorce w klubie ? Zaczynam się wku*****. Dziękuje za uwagę