Wyświetl pojedynczy post
kicur
Senior Member

Od: 06.2015

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.06.2015, 12:43
Nie no kuźwa współczuje Ci Konrad. Chyba nigdzie tak nie dymają swoich kibiców jak u nas. Jakiś czas temu była akcja szalik Cegiełka.

Witam. Informujecie, że można nabywać szaliki-cegiełki w kasach przy zakupie biletu. Pomyślałem spoko, fajna akcja bo można od razu kupić i bilet i szalik. "Nie powinno się co prawda kopać leżącego (bo tak wygląda marketing w naszym klubie). Jednak Krótki opis. Poszedłem zakupić szalik cegiełkę. Wejście główne do kas oklejone, że można kupować szaliki. Podchodzę do kasy i Pani informuje, mnie że szalików tu sie nie sprzedaje. (?) Nadmienię, że za nią na półce leżały owe szaliki. Pytam więc jak to możliwe. Na szczęście do naszej rozmowy włącza sie druga Pani, która potwierdza, że szaliki można kupić ale tylko u niej czyli dwa okienka dalej. Dla mnie oczywiście, żaden problem przejść 2 metry. Ale popatrz akcja trwa a tu pracownicy klubu nie wiedzą co i jak. Całą ta sytuacja mogła by posłużyć jako obrazek działania marketingu na R22". To opis sytuacji, która spotkała pewną osobę i opisała to na portalu. wislaportal.pl Na każdym kroku w naszym kochanym klubie spotykamy się z amatorszczyzną. Dlaczego pracownicy nie są poinformowani o możliwości kupienia szalika przy kasach biletowych ?.
Cóż. Nie dość, że jak chcesz im zanieść pieniądze to mają Cię w dupie to jeszcze mało tego. Jak chcesz kupić bilet w dniu meczu na godzinę przed meczem to nie wszystkie kasy są otwarte. Widzisz, że gość który powinien sprzedawać leci po prostu w ch*** i pije sobie kawkę i z kimś gawędzi zamiast sprzedawać bilety. Inna sprawa, że na bilet czekasz czasem nawet i dwie minuty bo system tak słabo chodzi.
Kolejna sprawa. Może mi ktoś kuźwa wytłumaczyć dlaczego w "Wiślacki Świat" jest 6 osób ? Pomijam fakt, że 4 z nich siedzą i lecą w kulki i zwyczajnie nic nie robią. Pozostałe 2 osoby sprzedają gadżety. Musimy zacząć od zmian prostych rzeczy, żeby kibiców przyciągać itd.
III ostatnia sprawa. Ktoś wie czy będzie spotkanie z Gaszyńskim ? Obiecywał Kuźwa i jak póki co nic nie organizuje. Boi się, że kibice mu powiedzą o amatorce w klubie ? Zaczynam się wku*****. Dziękuje za uwagę
Odpowiedz cytując