Wyświetl pojedynczy post
wściekłe pięści węża
Senior Member

Od: 02.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.06.2015, 09:25
Heh, w innym temacie ludzie prześcigają się z pomysłami marketingowymi podczas gdy w klubie odpierdala się takie dziadostwo. Ja też miałem "fajną" sytuację, kiedy idąc na koszykarki pewnej soboty chciałem sobie przy okazji przedłużyć kartę kibica. Sprawdziłem na stronie godziny otwarcia sklepu - wszystko miało być ok i... oczywiście było zamknięte.

Kanonierka napisał(a):Wyświetl post
Rozumiem czemu kasy są zamknięte, bo nie ma jeszcze ustalonego cennika na nowy sezon i nie ma co sprzedawać, ale strefa kibica;/ gdzie się wyrabia KK? to można naprawdę się wkurzyć zwłaszcza jak ktoś chcę podjechać bo ma akurat wolne czy jest blisko Krakowa ....
To jest inna sprawa. Start sezonu za miesiąc, klub potrzebuje pieniędzy jak tlenu a tu wszyscy mają wyjebane, bo przecież po co się spieszyć.

O tym, że Amica i Legia już karnety sprzedają chyba mówić nie muszę.

Za to można sobie ściągnąć tapetę z Markiem Zieńczukiem (odszedł 6 lat temu!) albo Piotrkiem Ćwielongiem...

Przez lata finansowania Wisły SA z kasy Telefoniki, "działacze" się rozleniwili. Uznali, że skoro kasa będzie, to po co się przemęczać... Takie podejście jak widać dalej funkcjonuje, z tą drobną różnicą, że kasy z TF nie ma.
Ostatnio edytowane przez wściekłe pięści węża : 17.06.2015 o godz. 10:01.
Odpowiedz cytując