pomeran napisał(a):

Jesteś albo upośledzony, ślepy lub ew zwyczajnie gburowaty i chamski. Wyraźnie napisane, że są to piłkarze, którym kończą się kontrakty 30 czerwca i są w miarę w naszym zasięgu a nie, że jest to moja 'lista życzeń'. Nie mniej w mojej opinii nadal są to piłkarze, którzy byli by wzmocnieniem naszej ławki na tę chwilę chyba, że uważasz gwiazdy pokroju: Miśkiewicz, Żemło, Czekaj, Zając,Bartosz, Kolanko, Kuczak, Lech za nie do zastąpienia, to ok. Jakie są twoje zarzuty np. wobec Papadopulosa ? Mamy lepszego zmiennika za Brożka ?
Co do Michalskiego, miał przerwę i jest jedna wielką niewiadomą. Ale właśnie dlatego może być nas na niego stać. a chłopak ma 20 lat i pokazał, że jest potencjał. Miałby do nas przyjść z ligi zachodniej jako grajek z renomą ? No k...a litości. Nie pasuję ci te nazwiska które podałem, ok - skrytykuj argumentami. Ale kiedy weźmiesz kilku z tej listy to mają lepsze wyniki niż zawodnicy z naszej 11. hm.. Kolcak, z tego co wiem wraca do Slovana. Raczej wcale nie z powodu tego, że był tak słaby..
zresztą, masz lepsze propozycję ? pochwal się. a nie zachowujesz się jak płacząca baletnica, fanka zapewne Miśkiewicza. Jest słabym bramkarzem. Tak jak i Buchalik.
|
szanowny pan popisał się już w temacie o trenerze Moskalu
tu popisuje się dalej
fakt są to jacyś tam pilkarze którym kończą się kontrakty
tyle że zamiast wypisywać bez ładu i składu mógłby pan szanowny zastanowić się nad sensem tego co proponuje
zamiast klepać wszystko to co mu przychodzi do głowy
Papadopulos... no to proszę sprawdzić jego osiągi czy raczej "osiągi" w ZL, ze szczególnym uwzględnieniem eksy. Ale i I ligi nie zawadzi.
Nie jest to "moja lista życzeń" ... nie no w ogóle nie jest...
z litości nie skomentuję tematu Michalskiego
Chamski... taaaaaa pańska jazda po Buchaliku i Miśkiewiczu jest ok.
Ot mieści się w kanonie zachowań pana pomerana....