Wyświetl pojedynczy post
pomeran
Senior Member

Od: 07.2014

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.06.2015, 20:25
emjot napisał(a):Wyświetl post
ty tak na serio czy żartujesz?
Janota? Kapo? Papadopulos? to może jeszcze Żytko, Szeliga i Rymaniak którzy wylecieli z drugiej strony Błoń?
Kaźmierczak? przecież on tak jak Ostoja nie grał prawie rok w piłkę
Golański idzie do Rumunii do tego klubu (nazwy nie pomnę) którego trenerem jest Dan Petrescu, Zbozień wraca do Rosji, Pawłowski do Lechii...
zresztą nie sądzę by nas było na nich stać
Michalski po rocznej przerwie w karierze nie nadaje się raczej do niczego
Śpiączka i Kolcak... taaa
Kwiek już tu był i szału nie zrobił, zresztą w Lubinie też nie
co do parodystów...
sam jesteś parodystą proponując taką a nie inną koncepcję wzmacniania klubu szrotem....

miło?

edit: Kiełb idzie do Wrocławia, więc do wykreślenia z tej listy
Jesteś albo upośledzony, ślepy lub ew zwyczajnie gburowaty i chamski. Wyraźnie napisane, że są to piłkarze, którym kończą się kontrakty 30 czerwca i są w miarę w naszym zasięgu a nie, że jest to moja 'lista życzeń'. Nie mniej w mojej opinii nadal są to piłkarze, którzy byli by wzmocnieniem naszej ławki na tę chwilę chyba, że uważasz gwiazdy pokroju: Miśkiewicz, Żemło, Czekaj, Zając,Bartosz, Kolanko, Kuczak, Lech za nie do zastąpienia, to ok. Jakie są twoje zarzuty np. wobec Papadopulosa ? Mamy lepszego zmiennika za Brożka ?
Co do Michalskiego, miał przerwę i jest jedna wielką niewiadomą. Ale właśnie dlatego może być nas na niego stać. a chłopak ma 20 lat i pokazał, że jest potencjał. Miałby do nas przyjść z ligi zachodniej jako grajek z renomą ? No k...a litości. Nie pasuję ci te nazwiska które podałem, ok - skrytykuj argumentami. Ale kiedy weźmiesz kilku z tej listy to mają lepsze wyniki niż zawodnicy z naszej 11. hm.. Kolcak, z tego co wiem wraca do Slovana. Raczej wcale nie z powodu tego, że był tak słaby..
zresztą, masz lepsze propozycję ? pochwal się. a nie zachowujesz się jak płacząca baletnica, fanka zapewne Miśkiewicza. Jest słabym bramkarzem. Tak jak i Buchalik.
Odpowiedz cytując