Wyświetl pojedynczy post
kicur
Senior Member

Od: 06.2015

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.06.2015, 19:18
Cześć wszystkim. Dopiero co założyłem konto ale Wiśle kibicuje już trochę. Mój pomysł to coś takiego.
Kiedy kupujemy karnet, dostajemy jakąś koszulkę z poprzednich sezonów. Np 2010/2011. Na pewno jest takich koszulek w cholerę, które nie sprzedały się a leżą cholera wie gdzie i tylko kurz zbierają albo jakieś inne gadżety klubowe, które są smutne bo nikt ich nie nosi na sobie. . Co mnie boli to, to że ile razy pisałem na FP Wisły na Fb to nikt z klubu nie odpisał. Na PW jak Ci odpisze, ktoś od nich to można to zaliczać do kategorii "Cud". Ile razy odwiedzam profile Lecha albo Legii, żeby zobaczyć co oni mają ciekawego dla swoich kibiców widzę, jak pod każdym newsem są odpowiedzi na pytania od kibiców.
Kolejna sprawa to ceny biletów. Może warto wrócić do tych sprzed bojkotu i szukać w tym małego ratunku.
Następna sprawa. Jak już ktoś pisał ludzie nie chcą zabierać małych fanów na mecze jak słyszą, że duża część dopingu jest skierowana na przeciwnika (anty doping dla przeciwnej drużyny, wyzywanie jej kibiców).
Jeśli mam być szczery, to szkoda, że nie ma już gniazdowego, który nazywał się Guli.
Pozdrawiam
Odpowiedz cytując