|
Według mnie przydałoby się parę punktów sprzedaży biletów bo nie wszyscy korzystają z sprzedaży internetowej z różnych powodów. Np takie punkty biletowe można by zrobić w hucie i paru miejscowościach wiślackich. Wisła również powinna wejść do galerii i marketów. Stworzyć w galeriach wyspy kibica a np w takim Tesco mogłyby tez być sprzedawane jakieś pojedyncze gadżety wiślackie. Można stworzyć jakąś gazete np miesięcznik lub dwutygodnik o Wiśle z jakimiś dodatkami. Ewidentnie przydałoby się dogadać jakoś z mpk jeśli chodzi o powroty z meczy bo naprawdę bywa ciężko pod względem ilości środków komunikacji. Problem ogromny mają także osoby spoza Krakowa które nie mają np jak wrócić po meczu i przez to często rezygnują z meczu, sam znam sporo takich osób. Bliższy kontakt na linii kibice zarząd klubu czy też piłkarze. Trzeba też więcej reklam meczu bo ich jest na mieście naprawde mało. Potrzeba jakiś bilbordów, plakatów nawet na tramwajach można się reklamować. Potrzebna jest reklama na Rynku jak już wczesniej wspominano. Więcej pamiątek klubowych i jakieś ciekawsze motywy na koszulkach. Zniesienie kart kibica bo ja mam sporo znajomych którzy nie chcą iść na mecz przez karty kibica. Naprawdę jest masa pomysłow nie chce powielac tych które już padły. Chciałbym także zaznaczyć że bilety na Wisłe naprawdę drogie nie są. Mamy fajny duży stadion warto go zapełniać bo jak nie będziemy wspierać naszego klubu finansowo to on upadnie. Jakby na mecze chodziło minimum 20tyś mielibyśmy pieniądze na transfery i można by było walczyć o wysokie cele. Tak naprawdę sporo zależy od nas kibiców ale marketing klubu też musi zrobić swoje bo niestety jest żałosny.
|