serek.c2 napisał(a):

Przestań już przestań z tymi plującymi na PiS - reagujcie alergicznie na każdego, kto ma inne zdanie od Was (te "dymania" kerima, bohatera zza klawiatury są wyjątkowe żałosne) . Właśnie przez takich jak Ty i kerim przylgnęła do PiSu etykieta oszołomów.
W przeciwieństwie do Ciebie nie mam głęboko gdzieś "wrażeń estetycznych" innych, bo chciałbym, by PiS doszedł do władzy wspierany przez prawicowego gospodarczo koalicjanta. Dawniej można było tu poczytać Jędrka, Arapaho, Budowniczego czy wiślaka68 - wtedy Wasze głupkowate odzywki ginęły w tłumie. Teraz - na niekorzyść PiSu - jest tu Was pełno. I skuteczni obrzydzacie ludziom wybór tej partii.
|
O czym Ty gadasz. Zostałem nazwany PiSiorem, zareagowałeś? Nie. Ty reagujesz jedynie na POpaprańca z mojej strony. Więc najdelikatniej mówiąc jesteś nieobiektywny. I jeszcze próbujesz prawić kazania. Etykieta przylgnęła? Chłopie od lat starają się o to sprzedajne dziennikarzyny i eksperty, którym Ty wtórujesz, gratulacje.
Głupkowate odzywki? Toż przecież Twój wpis jest takiej doskonałym przykładem. Jak ktoś bredzi i insynuuje to zwyczajnie to krytykuję raz w takiej raz w innej formie. Jeżeli nazwanie wyzywającego od PiSiorów POpaprańcem tak Cię razi i odstrasza to szczerze współczuję. Rozumiem że jak Cię ktoś kopnie w dupę to wypniesz ją na kolejnego kopa żeby czasem nie zrazić do siebie kogoś agresywnym zachowaniem.
Jakoś chamskie zachowania POwców nie przeszkodziły im rządzić osiem lat. Między innymi dzięki takim kulturalnym jak Ty. Widzącym drzazgę w oku PiSowców, a belki w POwskim nie. Dlatego nie sądzę, że cokolwiek komś obrzydzam. Prędzej robisz to Ty, zwyczajnie manipulując.