Wyświetl pojedynczy post
kerim1906
Banita

Od: 04.2014

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.06.2015, 06:55
serek.c2 "te "dymania" kerima, bohatera zza klawiatury są wyjątkowe żałosne)"

wyjeżdżam na cały dzień , ale muszę się odnieść , myślałem że temat zamknięty , ale Ty ciągniesz go dalej , to jedyne niepotrzebne słowo wypowiedziane przeze mnie w kierunku Padre1906 nie miało absolutnie dosłownego znaczenia , nawiązałem do słynnego stwierdzenia wołominiaka emj10 który na tym forum stwierdził publicznie że został "wydymany" przez PIS w wyborach w których startował , dokładnie przez Sasina , i takie "wydymanie" miałem na myśli , ponieważ Padre1906 zdradzał niepokojące objawy związane z PIS , taka obsesja PIS,nigdy do Wislaka nie napisał bym czegoś takiego dosłownie, to po pierwsze , po drugie , uważam że jakbyś wytłumaczył koledze temat który zarzuciłem nie było by całego rabanu , a tak brnął a Ty zacząłeś go bronic , słusznie kolege trzeba bronić ale czasami też cos wytłumaczyć , jak wspominasz po raz enty moje przyjmijmy niefortunne słowo ( które wytłumaczyłem) spójrz na siebie i zobacz ile użyłeś inwektyw w stosunku do mnie, nie mam nic do Ciebie ani do Padre1906 , może wyszło to niefortunnie , nie miałem złych intencji , nie musisz odpowiadać , już Ci pisałem , jak masz problem wciśnij ignor i po sprawie , nie musisz przecież czytać