Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.06.2015, 23:42
Sorry, że ja ciągle o tej Stonodze ale tak jakoś mi się dzisiaj zebrało i już bardziej dla beki wstawiam bo czlowiek jest na prawdę żałosny.
https://www.youtube.com/watch?v=XKDp-f04GPw&t=5m2s
Od 5 minuty wypowiedź Zbycha z listopada o Tymochowiczu.
UWAGA UWAGA pojawia się słowo służby! "...przypuszczam, że służby dały Tymochowiczowi nowe zlecenie na stworzenie czegoś nowego co się przebije i zarobi pieniądze. Nie udało się z Palipłotem, może uda się Z KIM INNYM" Ahahaha, Tymochwoicz > służby > może uda się z kim innym. Może ze Stonogą? Fajnie bo w tym wywiadzie w superstacji ze wczoraj czy tam przedwczoraj Stonoga razem z Tymochowiczem kręcą sobie bekę z tego, że ich się oskarża o działanie na zlecenie służb czy o bycie agentami. A tu sama Stonoga nawet oskarżyła Tymochowicza.
To jest właśnie Zbyszek. Agent, który ciągle, mówi, mówi wszystko, raz że jest lewy a raz, że prawy, ten słowotok jest tak wielki, że ciężko spamiętać co on mówił wczoraj, w efekcie jest taka dezinformacja, że trzeba głęboko szukac w pamięci i internetach prawdy. Na szczęście tu można sobie pogrzebac w archiwach i coś tam znaleźć. Agent tak samo prawdomówny jak typowy polityczny śmieć. Od początku prowadzi jakieś gierki. Wstydem dla Polaka jest ufanie takiemu czlowiekowi, który jawnie trolluje i robi z Polaków debili.
Dopóki gościu jeszcze się za długo nie udzielał to było ok ale jak już tego słowotoku się zebrało kilkanaście miesięcy to przestało to wszystko współgrać i każdym kolejnym zdaniem zaprzecza poprzednim swoim wypowiedziom.

Moje zdanie na temat tego człowieka zmieniło się o 180 stopni. Na początku wiadomo, była nadzieja, że będzie "nasz człowiek" ale szczególnie w ostatnich dniach już nie mam złudzeń, że to zwykła parówa i ....a. Albo powoli zniknie z polskiej sceny politycznej i publicznej albo w przyszłości jeszcze będziemy na nim psy wieszać tak jak po kilkunastu latach na Bolkach, Niesiołach, Tuskach i reszcie. Jeszcze na tego typa pewnie wyjdzie w przyszłości sporo papierów jak w chuja robił ludzi, jak hajsy robił na naiwności Polaków.

Edit
Gościu, który chce Państwa socjalnego przez chwilę był w KNP i wącha(ł) się z JKMem czyli przeciwnikiem państwa socjalnego, wolnościowcem. Gościu, który chce Panstwa socjalnego chce finansować koalicję Kukiz-Korwin-RRN, która raczej gospodarczo socjalna by nie była hehe. Kierwa bo jebnę. Idę spać tylko najpierw trzeba powstrzymać śmiech bo inaczej się nie uda usnąć
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 14.06.2015 o godz. 00:09.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.