Cytat:
|
W przeciwieństwie do Ciebie nie mam głęboko gdzieś "wrażeń estetycznych" innych, bo chciałbym, by PiS doszedł do władzy wspierany przez prawicowego gospodarczo koalicjanta. Dawniej można było tu poczytać Jędrka, Arapaho, Budowniczego czy wiślaka68 - wtedy Wasze głupkowate odzywki ginęły w tłumie. Teraz - na niekorzyść PiSu - jest tu Was pełno. I skuteczni obrzydzacie ludziom wybór tej partii.
|
No nie wiem, jak się przestali udzielać Ci wymienieni przez Ciebie to PiS pierwszy raz od wielu lat wygrał jakieś wybory (na prezydenta)
PS A tak serio to oczywiście. Niesmaczne sa te dyskusje z drozdem i kerimem i jeszcze by si ę tu jakiś nick na doczepkę znalazł. Jak tylko ktoś źle pomyśli o PiSie to zaraz go od agentów i innych chujów jadą. I tylko PiS, świat się kręci wokół PiSu, nikt nawet pierdnąć nie może bo zaraz się okazuje, że działa na niekorzyść PiSu, że poparcie zabiera itp. Ten kto ma inne zdanie to się z niego robi wołominiaka, ojciec1906 itp. - nie wiem czeeu mają służyć takie przeinaczenia. Każdy tu pod jakimś nickiem występuje więc po co je przekręcać? Chyba to ma na celu pokazanie braku szacunku. Niewiele merytoryki tylko same tezy i oskarżenia. Oni moga opierać się na poszlakach, pisac teorie spiskowe a jak ktoś napisze, że PiS pro żydowski czy coś to od razu jest zerem, obśmiewany bo jakies bzdury pisze.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.