Drozd napisał(a):

Jakoś kolego nie temperujesz wieśniaka, który jedzie PiSiorami. Zauważyłeś to czy Ci umknęło? Jak się do mnie czepiasz po pierwszym POpaprańcu to gdzie jesteś wcześniej? Właśnie dlatego był na początku wypowiedzi. Rozumiem ze to co wolno plującym na PiS nie przysługuje PiSowcom. Dopóki tak jest, to mam głęboko wrażenia estetyczne tak Twoje jak innych.
Pozdrawiam.
|
Przestań już przestań z tymi plującymi na PiS - reagujcie alergicznie na każdego, kto ma inne zdanie od Was (te "dymania" kerima, bohatera zza klawiatury są wyjątkowe żałosne) . Właśnie przez takich jak Ty i kerim przylgnęła do PiSu etykieta oszołomów.
W przeciwieństwie do Ciebie nie mam głęboko gdzieś "wrażeń estetycznych" innych, bo chciałbym, by PiS doszedł do władzy wspierany przez prawicowego gospodarczo koalicjanta. Dawniej można było tu poczytać Jędrka, Arapaho, Budowniczego czy wiślaka68 - wtedy Wasze głupkowate odzywki ginęły w tłumie. Teraz - na niekorzyść PiSu - jest tu Was pełno. I skuteczni obrzydzacie ludziom wybór tej partii.