|
Mówisz o tym sondażu, PiS 33%, Kukiz 29%, PO 19%, Sld 4%, PSL 4%, Nowoczesna 3%, Korwin 2, TR 2, RN 1%, inne partie 3%. Hmm, pomijam fakt co to są te inne partie? Wymieniłem 9 partii, do tego dopisali w sondażu KNP z zerowym poparciem. które to niby partie mają razem 3%? Ile jest tych innych partii jeszcze bo ja tylko kojarzę Zielonych i Db także powinni się załapac do sondażu z wynikami po 1,5% powiedzmy.
Sondaż wzięty z chuja. A te 29% dla Kukiza wzięło się z prostej przyczyny. Tutaj o dziwo nie ma opcji "nie wiem, trudno powiedzieć, nie jestem zdecydowany". Zawsze taka opcja jest a tutaj oczywiście już każdy sobie partię wybrał hehe więc zamiast 15% "nie wiem" to dali te 15% dla Kukiza i stąd te wyniki.
PS Zajrzałem na inne sondaże i tam też czasami jest opcja "nie wiem" a czasami nie ma. No fajnie. Raz ludzie wiedzą już na kogo zagłosują a później 15% mówi "nie wiem". Ehh, co to za gówno jest te zjebane sondaże. Bóg to widzi i nie grzmi.
PS Na dzień dzisiejszy 29% dla Kukiza? Powiesz szczerze, że mnie ot nie dziwi zupełnie. Typ miał 20% w wyborach prezydenckich. Ludzie chcą zmian i mają Kukiza. Więc każdy kto nie chce PO-PiS głosuje na Kukiza, stąd ten wynik. To jest normalka. Oczywiście, to, że Kukiz partii jeszcze nie ma, że nie pokazał programu to jest mały szczególik, taki tam nic nie znaczący.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
|