Drozd napisał(a):

|
Nie Realu i Wisły, Tylko Realu i Niecieczy. Jak się nie realizuje celu to trenera się zmienia, a nie wyrzuca. Wyrzucić to sobie możesz dziurawe skarpetki. I nie drażnij mnie więcej swoimi durnymi pyskówkami. Jak nie masz nic do powiedzenia to się do mnie nie odzywaj.
|
zakończyłem rozmowę z tobą już dawno. Po pierwsze nie będę dyskutował z absurdem a po drugie poziom twoich wypowiedzi ubliża każdemu ew. rozmówcy który nie jest wyznawcą 'wspaniałego' trenera. Ostatnia kwestia. Nie przypisuj mi zdań których nie wypowiedziałem. Nigdzie nie powiedziałem, że byłem zwolennikiem Smudy czy Probierza. Bo nie byłem. Ale dla mnie żaden wyznacznik, że zespół gra lepiej niż za Smudy jeśli ... z tego jest. Smuda to przeżytek, był słabym trenerem. Ale to że jest się od niego lepszym (zdobyte trofea, punkty i doświadczenie mówi co innego- ale kto by się tym przejmował..) nie znaczy, że nie jest się słabym trenerem. Moskal jest na nawet na słabą Wisłę za słaby moim zdaniem. Wolno mi tak uważać ? Wolno. Mało tego, wielu kibiców tak uważa. Najlepiej zabroń im być kibicem, że dopuścili się takiej zbrodni. Bez odbioru
szprotson napisał(a):
Oczywiście ze jak sie nie realizuje celu to powinien byc nowy trener.
Tyle że naszym celem jest - przetrwanie - a nie puchary, mistrzostwa i reszta.
|
Prezes zatrudnił trenera Moskala i postawił przed nim jasny cel. Nie zrealizował go.
Nie tak było ? Na pierwszej konferencji Moskal jasno powiedział 'Będę rozliczany za wyniki z Wisła'
http://www.przegladsportowy.pl/pilka...743,1,727.html
a nie za 'piękną' grę, której nie ma i nie było. Wyprzedził nas chociażby Śląsk Wrocław (ogrywając dwukrotnie) . Można krzyczeć i zamazywać obraz. Tyle, że trudno polemizować z tak prostymi faktami..