Cytat:
|
Jaroo ale ja pisałem już wcześniej, że specjalnie tak napisałem co do Wałęsy i Jaruzela. Chodzi mi właśnie o to, że takiego stonoge z góry się wkłada do jednego worka z powyższymi postaciami.
|
Wiem, przeczytałem, że specjalnie tak napisałeś ale dalej nie widzę w tym sensu. Chciałeś dowody na to, że za Stonogą stoją służby. Nie masz/nie mamy dowodów na to, że ktoś stał za Wałęsą i Jaruzelem. Nikt go nigdzie z góry nie wkłada tylko tak samo jak na podstawie poszlak i pół dowodów twierdzi się, że Jaruzel i Wałęsa byli na czyimś pasku tak samo w przypadku Stonogi można twierdzić tak samo. Nie chodzi o to żeby tu wiązać Stonogę, Wałęsę i Jaruzela tylko o fakt, że nie zawsze jest potrzebny na wszystko papier.
Cytat:
|
Tak jak gdzieś już pisałem może stoją za nim służby działające dla dobra kraju?
|
Oczywiście tak by było najlepiej i niech Bóg pomoże aby tak było. Tylko tak jak napisałem, jak widzę te wszystkie Tymochowicze, jazdy na profilu Stonogi to nie wierzę, że ten człowiek chce dobrze. Nie wierzę ale mam nadzieję, że się mylę.
Cytat:
|
Oczywiście masz takie prawo, każdy ma.
|
Oczywiście, tylko jak rozmawiamy to rozmawiajmy na argumenty, merytorycznie. Jak ktoś chce napisać, że za Stonoga nikt nie stoi to proszę żeby się odniósł do moich wątpliwości. Niech mnie przekona, że te wszystkie poszlaki to nic ważnego.