Wyświetl pojedynczy post
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.06.2015, 09:20
Ty się kerimku cytować lepiej naucz, bo Twojego "przekazu dnia" się czytać nie da

Twoje wczorajsze "tłumaczenia" mało mnie obchodzą, ja piję do całej Twojej twórczości w tym temacie... Za Twoimi postami bardzo często stoi kompletny brak wiedzy (tak to jest, jak człowiek myśli, że pozjadał wszystkie rozumy i wypowiada się na każdy możliwy temat), źródłem Twoich "szerokich horyzontów" jest wujek google (co widać, gdy przyjdzie Ci wymieniać poglądy z kimś, kto wiedzę na dany temat posiada). Coś tam doczytasz, podeprzesz się artykułem na "Niezależnej.pl" i już jesteś spec...

kerim1906 napisał(a):Wyświetl post
Twoje porady dotyczące PISU daruj sobie , obejdziemy się bez takich
'pomocników"
Nie wątpię, że Ty czy Drozd (czekałem, aż się odezwie i doda sobie animuszu jakimś swoim ulubionym zwrotem - nie sądziłem, że już w pierwszym zdaniu wyjedzie "POpaprańcem") sobie poradzicie (bo przecież świetnie Wam idzie). Martwię się jednak, że PiS sobie - mając takich "pomocników" - nie poradzi. Swoimi wypowiedziami zniechęcacie ludzi do tej partii. Jeśli tego nie potrafisz zrozumieć musisz być albo głąbem albo trollem.

Ps. I skończ z tymi "przydupasami" czy innymi inwektywami - masz jaja to skorzystaj z zaproszenia, będziesz mi mógł naubliżać w realnym świecie.