Wyświetl pojedynczy post
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.06.2015, 08:31
hubert.fan napisał(a):Wyświetl post
Zniesienie Kart Kibica to powinien być główny postulat do klubu, sam mam kilku znajomych (nie są kibicami, bardziej fani piłki) których chcę zabrać na Wisłę a którzy nie mają KK i nie chce im się stać w kolejkach i rezygnują z wyjazdu na mecz a nie będą przyjeżdżać kilka godzin wcześniej albo specjalnie w inny dzień żeby ją wyrobić.

Licznik sprzedanych biletów na stronie z biletami- niektórzy nie musieliby specjalnie tracić czasu i ich liczyć
No dokładnie, to jest w .... w....iające. Pamiętam czasy kiedy faktycznie byłem w stanie zwerbować jakiś ludzi na mecz ale wtedy brałem pesele i sam ogarniałem takie bilety dla wszystkich - taka osoba przychodziła praktycznie na mecz i była zadowolona. Teraz, że sprzedażą internetową byłaby bajka no ale jest ten debilny przepis o konieczności rejestrowania wizerunku (czy to jest w ogóle zgodne z konstytucją ?) i tego się nie przeskoczy, a wszystko to przez nieudolność policji i innych za nasze podatki oczywiście ale to temat rzeka ... Jedyne co to można by było mieć nadzieję, że nowa władza to zmieni. Boniek coś miał lobbować ale ostatnio byłą nowelizacja ustawy o imprezach masowych i zdaje się, że nic się nie zmieni w tej kwestii.
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując