Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.06.2015, 23:26
Cytat:
Za Walesa i Jaruzelskim staly kacapy, chyba to oczywiste.
Konkretnie kto, kiedy, jak, dowody proszę?
Widzisz tu jakąś różnicę:
Za stonogą stoją służby
za Bolkiem i Lolkiem stały kacapy
?
Cytat:
Chyba nie wykluczacie istnienia takich sluzb? Oczywiscie to sa moje dywagacje ale jak juz wszystkim i kazdym rzadza sluzby, to moze istnieja takie, ktore w interesie maja dobro kraju? Nikomu to nie przyszlo na mysl?
Wydaje mi się, że w podobnym tonie wypowiadałem się wczoraj aczkolwiek tu nie chodzi o to kto mu podesłał materiały tylko kto za nim stoi, kto go chroni. Materiały to i mi mogli podesłać ale dopóki bym nie wiedział, że mi dają gwarancję, że mnie ktoś nie sprzątnie jutro albo nie wsadzą mnie do więzienia na kilka lat to bym ich nie udostępnił, proste.
I to samo z całą działalnością Stonogi. Gdyby nie miał gwarancji, że go nie tkną to by tak tymi ....ami i chujami we wszystkich nie rzucał, to by takim mocnym graczem nie był, który .......i i Tusków i Kopaczów i Komorów i Palikotów, komuchów, Millerów itd.
I pytanie właśnie czy za nim stoją ci dobrzy ludzie czy kolejne ...... Ale jak widzę to co robi ten człowiek - co 5 minut zmiana zdania, wyzywanie Tymochowicza a teraz sweet focie, jak widzę mordę Tymochowicza to raczej wiem, że dobrze nie jest.

Cytat:
Nawet się o Stonodze w tym temacie nie zająknąłem, a do kerima nie "dopierdalam" się o Stonogę
To nie było bezpośrednio do Ciebie. Są inne osoby, które się czepiają zestawienia Stonoga - służby.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.