Drozd napisał(a):

Podziwiam Twoją naiwność. Rzeczywiście wysyłasz zdjęcie do wodociągów? Ja nie wysyłam.
I uważam ze KK to żenada na światową skalę. Skoro KK jest ze zdjęciem to mogę jej użyć w najbliższych wyborach? Ale żeby nie przedłużać.
*Dążenie do likwidacji KK
*Obniżenie cen tak żeby stadion był pełny. 30/20/10 policzysz ile byśmy zarobili?
*Możliwość kupna droższego biletu 100 dającego udział w losowaniu czegoś tam, na przykład rękawic bramkarza.
*Część ceny biletu wymienna na wałówę w sklepikach.
|
- Tak czy siak musi być Twoje zdjęcie w systemie, idiotyczna ustawa o BIM, tu trzeba podziekować rządzącym
- Obniżenie cen spowodowałoby, że chodziliby ci sami tylko po jakiejś śmiesznej cenie. Bilet po 2.5 Euro, żyjemy w środku Europy czy w Bangladeszu? Jasne najlepiej, żeby bilety były po 10 zł, a transfery po 1mln E. No ja jebie.
Jak mówiłem znam wielu typów co nie chodzą teraz, a chodzili. W żadnym przypadku problemem nie jest cena biletu. Jak ktoś zna kogoś, kto nie chodzi na mecze bo go nie stać, niech da mi znac na PW, zeby nie rozpierdalać tematu, chce zobaczyć, czy ten problem istnieje, czy istenieje tylko w Internecie.