Wyświetl pojedynczy post
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.06.2015, 20:59
pomeran napisał(a):Wyświetl post
Język - poziom rynsztok.. ale cóż. Trudno. Widocznie dyskusja na argumenty niektórych przerasta. Ja odpowiem bez obrażanie ciebie tylko i wyłącznie za twoje wypatrzone, i ubogie w argumenty zdanie.

Jeżeli uważasz, że Moskal wyszedł z grupy to nie mamy o czym rozmawiać. Przypisywanie mu całości tych zasług to bardzo duże nadużycie. Tak. nazywam klęską dawanie d... z drużyną, która była pewna awansu. Miała najlepszy personalnie skład i wszystko na tacy żeby awansować. Jak mogę porównywać 1 lige ? Ach, rozumiem. Czyli ktoś może być fatalnym trenerem w I czy też niższej lidze ale w ekstraklasie będzie super. Tok rozumowania ameby.
Moskal jest osobiście odpowiedzialny za stratę punktów w końcówkach z Jagiellonią 2x i z Pogonią. Jeśli ktoś tego nie widzi.. to po prostu nie chce widzieć. A co do Legii.. Legia w tym roku a Legia w tamtym to niebo a ziemia. Ta z tamtego roku wbiła by nam ze 3 bramki. Obrona nie istnieje. Wygląda to fatalnie. ale ku.. gramy 'krakowską piłkę' ...

Możesz być zwolennikiem Moskala jako trenera, ja mogę być przeciwnikiem. Grunt to potrafić rozmawiać. Na argumenty. Na razie na obronę masz jedynie to, że nie przepracował okresu i nie można go rozliczyć. Ok. rozliczysz go za 3 miesiące jak będziemy zajmować po kilku kolejkach ostatnie miejsce bez zwycięstwa
Przyganiał kocioł garnkowi ...

A kto wyszedł z grupy? Sytuacja była bliźniacza do aktualnej Moskal wtedy po Maaskancie a teraz po Smudzie miał postawiony cel, awans. Wtedy choćbyś zasłaniał oczka, zatykał uszka, Moskalowi udało się niemożliwe. Teraz tyle "szczęścia" nie miał.

Wytłumaczysz mi Einsteinie jak fatalny trener mógł być pewny awansu z wiejską drużyną do e....klasy? Drużyną którą stworzył w okresie kiedy Probierz degradował Wisłę.

Skoro obrona nie istnieje to dlaczego Jaga pierwszy strzał oddała w 87 minucie grając u siebie?

Jesteś zwyczajnie uprzedzony co wątpliwych lotów mądrość, którą się podzieliłeś, dowodzi ostatecznie.
Hej Nasz TS !!