Wyświetl pojedynczy post
dostuffca
Senior Member

Od: 06.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.06.2015, 15:53
KOMINEK napisał(a):Wyświetl post
1. Możliwość zakupu karnetu typu open. Kupujesz karnet za określona kwotę a do 24 h przed meczem przez stronę określasz który sektor i które krzesełko chcesz zajmować. Od jakiegoś czasu prowadzę różne towarzystwo na mecze jedni chcą być na C drudzy na pikniki więc nie kupuję karnetu bo nie wiem gdzie będę siedział. Kupiłbym karnet z wielką chęcią gdybym w ten sposób mógł określać miejsce
Advocem: Open to problem i dla kibica (trzeba pamiętać by wybrać) i dla klubu (bo nie masz przypisanego miejsca żadnego).

1) Co nie jest problem żadnym i nie wiem dlaczego nie ma takiej możliwości to karnet przypisany do miejsca i sektora, ale z możliwością jego zmiany - np. na te 24h przed meczem. W ramach dostępności mozesz się przenieść na inny sektor za free lub za dopłatą, jeżeli sektor który wykupiłeś jest tańszy (czyli - karnetowiczz z C dopłaca do każdego przeniesienia, środek E, może się przenieść za darmo).

Na tę chwilę mam karnet. Za rok będę miał karnet też. Ale już za dwa lata będę chciał brać syna. Z synem jednak na rodzinny. Więc nie będę miał karnetu, bo i nie na każdy mecz pewno będę go brał. A tak to bym się mógł przenieść i mieć pewność, że jak nagle frekwencja skoczy to nie będę miał problemu z zakupu.

Zarówno przy wprowadzeniu pierwszej wersji systemu sprzedaży przez net, jak i wersji 2.0 pytałem czy to rozważali / wprowadzą i 2x dotałem informację, że nie ma tego w planach. Może w końcu. To nie jest trudne.

2) możliwość przekazania biletu z karnetu innemu posiadaczowi KK (lub w przypadku ich zniesienia osobie zarejestrowanej w systemie esprzedaży). Dlaczego jak nie mogę przyjść to miejsce musi się marnować? Jak mógłbym go komuś za free przekazać to i tak mają zapłacone, a może ten ktoś na stadionie coś kupi. A i mi się bilet nie zmarnuje. I zwiększa motywację do zakupu karnetu jak się nie wie czy będize się w Krk (w tym roku udało się być na prawie wszystkich meczach, w zeszłym przez robotę nie byłem na połowie )

3) Już nieco dalej - możliwość zwrotu pojedyńczego biletu (np 3x na rundę) w przypadku zakupu karnetu. Nie możesz przyjść, zwracasz bilet, dostajesz dajmy na to 50-75%. To by zwiększyło motywację jeszcze bardzie.

Odpowiedz cytując