Wyświetl pojedynczy post
Robbie92
Senior Member

Od: 04.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.06.2015, 10:58
Mario Nh napisał(a):Wyświetl post
1. Nawet najlepszy polski trener Maciej Skorża zaliczył kilka spektakularnych wtop.
2. Mimo wszystko to byli trochę inni piłkarze.
3. Zastanowiłeś się nad tym co napisałeś? Rumak wykonał w Zawiszy kawał dobrej roboty. Zobacz gdzie była Zawisza w momencie gdy go obejmował. To cud, że stworzył taki zespół z takiego szrotu.
4. Jestem za pozostawieniem Moskala na stanowisku trenera przynajmniej przez następną rundę.

Rumaczek miał mało ograniczone pole do popisu przy transferach, a jaki my mamy transferowe pole do popisu?.. Pulhac, Mica, Barisic, Alvarinho, Maric.. Hm?.. Rumak najemnik to jak kiedyś Okuka..
Kazik musi zostać na jesień i tyle! Taraś spoko opcja tyle że najprawdopodobniej będzie trenował w Szwajcarii lub Francji (Ligue 2)..
Kiedy rusza sprzedaż karnetów?.. Lech i Legia już myślą o sezonie i sprzedawają.. Swoją drogą, dobrze będzie trafić na początku sezonu naszych "pucharowiczów"!

Polecam najnowszy artykuł.. Nie o trenerze, ale o.. wszystkim: :
Nie o trenerze, ale o.. wszystkim: www.fo rumw isla.pl/news/byly-skaut-wisly-o-tym-jak-jej-transfery-staly-sie-ewenementem-na-skale-kraju/msg74882/#msg74882
Ostatnio edytowane przez Robbie92 : 11.06.2015 o godz. 11:11.
B.Cupiał o Danie Petrescu: "On jako trener Wisły w 2006 r. bardzo mi się podobał. Zdarzyło się, że kiedy grali słabiej, Petrescu zebrał ich o 6 rano i zamiast na boisko zaprowadził do jednej z naszych fabryk, żeby zobaczyli, jak ciężko ludzie pracują. To ja już wtedy wiedziałem, że to koniec. Wkrótce zaczęli grać przeciw niemu i musiałem go zwolnić. Niestety."